053 4610 977 info@caravanencamperonderhoud.nl
Adres: Caravanencamperonderhoud
Seizoensweg 6
7532 SL Enschede
Routebeschrijving

Ons team

Ons vaste team bestaat uit : Jan, Frank, Mathijs, Henk en Peter  . Jan en Frank zijn twee vakmannen met ieder meer dan 25 jaar ervaring in motorische opbouw, onderhoud en schadeherstel van campers en caravans. Een technisch probleem oplossen, uw camper waterpas zetten, airco inbouwen, een vochtmeting, software update, BOVAG onderhoudsbeurt of APK keuring? Ze staan graag voor u klaar. Ongeacht merk of prijsklasse van uw camper of caravan. Door de korte lijnen en persoonlijke aandacht zijn ze in staat om snel te schakelen en goede service te verlenen.

Henk, Gerty, Matthijs, Mark en Peter verzorgen alle diensten die te maken hebben met de pechhulp van de NKC en SOS INTERNATIONAL. Deze diensten houden in dat wanneer een verzekerde van NKC pech krijgt met zijn / haar camper dan komen deze toppers in actie.

Veilig op vakantie. Dat wil toch iedereen? Onze werkplaats is uitgerust met de modernste apparatuur voor het opsporen en herstel van technische mankementen bij uw caravan of camper. Daarnaast kunnen we vrijwel elk onderdeel leveren en deze aan uw camper monteren. Tevens beschikken wij over alle uitleesapparatuur die nodig is voor een APK keuring. In 2008 hebben wij een aparte afdeling voor campers gerealiseerd met daarin een brug die geschikt is voor alle formaten campers. Wij bieden alles onder 1 dak.