053 4610 977 info@caravanencamperonderhoud.nl
Adres: Caravanencamperonderhoud
Seizoensweg 6
7532 SL Enschede
Routebeschrijving

Camper & caravan onderhoud

Wist u dat het verwaarlozen van uw camper of caravan kan leiden tot onnodig hoge reparatiekosten en onnodige bekorting van de levensduur? Verdroogde banden, slecht functionerende remmen, versleten schokdempers en wiellagers; dit alles kan het voortijdige einde betekenen van uw welverdiende vakantie, maar ook van uw kostbare bezit. Bespaar dus niet op camper of caravan onderhoud en laat het over aan experts. Bij iedere onderhoudsbeurt ontvangt u van ons een technisch onderhoudsrapport wat van belang is als u schade wilt verhalen bij uw verzekeringsmaatschappij.

Bovag site

Voorkom problemen door een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor uw camper of caravan. Bij ons kunt u terecht voor een BOVAG onderhoudsbeurt, BOVAG onderhoudsbeurt, APK keuring (campers). Onze WERKPLAATS is uitgerust met de modernste apparatuur voor het opsporen en herstel van technische mankementen. Remmen (deze worden getest op de remmentestbank), de trekinrichting, het onderstel, de bedrading, de gasleidingen, de afvoer; alles wat u maar kunt bedenken wordt kritisch gecontroleerd op werking en veiligheid.

Afspraak maken

Een auto airco in campers komt steeds meer voor. Het is cool, staat voor comfort, waardevermeerdering, veiligheid en gezondheid. Maar bij een reparatie aan de airco kan het in de papieren lopen. Een nieuwe compressor bijvoorbeeld kost al snel € 700,- exclusief inbouw. Tijdige controle kan veel narigheden voorkomen. Wij beschikken over de benodigde apparatuur om uw airco te controleren, zo nodig bij te vullen of te repareren. Lees HIER enkele tips om uw airco systeem in goede conditie te houden.

Afspraak maken

Wij herstellen schades voor alle verzekeringsmaatschapijen en  zijn aangesloten bij het BOVAG garantiefonds. Op het moment dat u schade oploopt kunt u uw caravan of camper bij ons aanbieden voor expertise. Op papier maken wij een omschrijving van de schade, een grove inschatting van de kosten en melden dit bij uw verzekeringsmaatschappij. Na akkoord vindt het schadeherstel plaats en ontvangt u van ons een BOVAG garantiebewijs van 2 jaar op uw gerepareerde schade. Heeft u uw caravan of camper bij ons jaarlijks in onderhoud? Dan word deze garantie verlengd tot 4 jaar.

Afspraak maken

Heeft u kleine schade aan kunststofonderdelen of kleine schade aan aluminium beplating van uw camper of caravan? Dan kunnen wij dit vakkundig voor u herstellen door middel van smart repair en profile repair. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleine krasjes of deukjes of een beschadigde bumper. Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Contact

Een van onze specialisaties is het onderbouwen van levelsystemen. Hierdoor wordt het waterpas stellen van uw camper of caravan eenvoudig kinderspel. Door middel van een in de camper/caravan ingebouwd bedieningspaneel en/of met een afstandsbediening, staat uw camper of caravan binnen 2 minuten in een horizontale positie. Mocht het nodig zijn om de afstelling te verbeteren dan kunt ook bij ons terecht voor een software update. Meer info? Neem contact met ons op.

Contact