053 4610 977 info@caravanencamperonderhoud.nl
Adres: Caravanencamperonderhoud
Seizoensweg 6
7532 SL Enschede
Routebeschrijving
4 foto's

Nu officieel dealer van Super B Lithium accu's

Vanaf vandaag zijn wij officieel dealer van Super B accu,s.

Voor vragen staan wij u graag te woord.

In 1 van onze demo campers kunnen wij u laten zien wat deze fantastische accu allemaal kan.

Deze accu past onder de bijrijders stoel omdat deze de zelfde afmeting heeft als een traditionele accu.


Camper accu’s spelen een belangrijke rol bij het creeëen van een onafhankelijk tweede huis. Alle elektronische en huishoudelijke apparaten, van de ijskast tot de waterkoker is afhankelijk van de accu in een moderne camper. Het is tenslotte de levenskracht van de leefomgeving in uw camper. Een Super B camper accu zorgt ervoor dat u langer, efficienter en betrouwbaarder kunt genieten van uw camper-ervaringen tegen een fractie van het gewicht.

Hoe werkt het
Lithium accu's bieden meer vermogen en aanzienlijk betere prestaties vergeleken met traditionele loodzure (Pb) accu's. Ze zijn veel lichter (50-100kg gewichtsafname voor een grote camper) en gaan zeker 3 keer zo lang mee. Hebben Lithium accu's alleen maar voordelen? Het antwoord is in principe een duidelijke ja, met een belangrijke opmerking: er zijn verschillende Lithium accu technologieën en sommige zijn niet inherent veilig.

Daarom gebruikt Super B Lithium IJzerfosfaat, ook bekend als LiFePO4 of LFP, de veiligste en meest geavanceerde technologie die beschikbaar is. Het is een duidelijke verbetering ten opzichte van de technologie die bijvoorbeeld in laptops en smartphones wordt gebruikt. De inherent veilige accutechnologie wordt aangevuld met geïntegreerde slimme elektronica en algoritmen, die continue de conditie, temperatuur en stromen bewaken. Hiermee blijft de accu in top conditie en waarborgen we maximale energie-efficiëntie. Onze accu's zijn ook getest volgens alle geldende Europese veiligheidsnormen en kunnen volledig veilig worden gebruikt en vervoerd.

Stabiliteit en Betrouwbaarheid
Bij traditionele lood (Pb) accu's is er een plotselinge daling van spanning zodra er een hoge belasting op wordt geplaatst, en gaat er bij belasting veel energie verloren die in warmte wordt omgezet. De ontlaadkarakteristiek van een Super B camper accu is veel stabieler. Zelfs bij zware elektrische ladingen blijven onze accu's volledig vermogen behouden, zodat u zonder compromissen alle apparatuur op elk gewenst moment kunt gebruiken en nauwelijks energie verliest aan zelfopwarming van de accu.

Lange Levensduur
Super B (LiFePO4) camper accu's gaan 3 tot 5 keer langer mee. De accu's gaan bij gemiddeld gebruik ongeveer 5000 cycles mee, dus u heeft geen zorgen meer over degradatie van de accu's.

Meer Vermogen, Minder Gewicht
Super B camper accu's wegen veel minder dan conventionele accu's. Voor een grote camper kan een gewichtsbesparing van 50 tot 100kg worden bereikt tegen vergelijkbare effectieve capaciteit. In de meeste gevallen betekent dit dat je met gemak twee extra fietsen en kratten bier op je reis kunt meenemen.

Lage Zelfontlading
Super B lithium accu's hebben een zeer lage zelfontlading, 10 keer lager dan traditionele lood accu's. Dit betekent dat uw camper accu na een stalling van enkele maanden nog niet leeg is.Super B accu's zijn klaar om te vertrekken zodra u dat ook bent!

Snel Opladen
Super B camper accu's kunnen vele malen sneller worden geladen dan traditionele lood accu's. Binnen 1 a 2 uur zijn de accu's volledig opgeladen, afhankelijk van het laadsysteem in de camper. Een bijkomend voordeel is de snelle en efficiënte opslag van zonnepaneelenergie. U bent dus veel minder afhankelijk van het inpluggen van de stekker.

Battery Management System
Het Battery Management System (BMS) is cruciaal voor de kwaliteit van een LiFePO4 accu. De gepatenteerde actieve BMS van de Super B accu coördineert en balanceert de energiestroom constant voor een optimale efficiëntie, levensduur en eventueel uitlezing van de accu.

Site van Super-B Hengelo

Wij zijn druk bezig om de verkoop pagina weer actueel te maken.

Binnen kort staan er 13 mooie campers te koop zowel nieuw als gebruikt.

Voor vragen over deze campers kunt u het beste even contact opnemen met ons of even langs komen bij ons op het werk want daar staan ze al klaar op ons verkoop terrein.

Moet u nog even snel voor de vakantie uw banden van de CAMPER,CARAVAN of AUTO op de juiste spanning hebben ?

Wij hebben een persluchtaansluiting met banden spanningsmeter buiten bij de ingang van de werkplaats gemonteerd waar u vrij al uw banden kunt op pompen.

Op deze perslucht leiding zit stikstof lucht dus ook als u stikstof in de banden heeft kunt u bij ons terecht.

Banden met gewone lucht kun je altijd bij pompen met stikstof.

De maximale spanning die u kunt pompen is tot 8 bar, dus voor ieder voertuig toereikend 

 

Wij zijn trots u te kunnen meededelen dat wij vanaf vandaag ook een Filiaal in Duitsland hebben in de plaats Coesfeld.

Vanaf deze locatie breiden wij onze inkoop en verkoop verder uit.

Omdat Duitsland een groot camperland is kunnen wij vanaf Coesfeld u nog beter bedienen in de koop van een nieuwe of gebruikte camper.Wij nemen alle zorgen om een camper te importeren  bij u weg.

Onze Duitse collega dhr. Guido Worms heeft jaren ervaring met camperen en zal hier met vakmanschap de Duitse markt bedienen.Peter en Jan zullen vanuit Enschede de Nederlandse markt bedienen

Wij leveren o.a nieuwe Dethleffs en Sunlight campers rechtstreeks v.a de fabriek maar ook voor gebruikte kwaliteits campers van elk merk kunt u bij ons terecht 

Voor dat wij een gebruikte camper te koop aanbieden word deze eerst in Enschede geheel nagekeken en gekeurd volgens de BOVAG en TUV normen

KIJK OP 

 

website linden wohnmobile

In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met de in- en verkoop van Duitse campermerken zoals  Dethleffs, Bürstner, Hymer en Carthago. De alombekende Deutsche Gründlichkeit zien we altijd terug in deze campers van Duitse afkomst. Koopt u een camper van een Duits merk, dan koopt u kwaliteit voor een goede prijs. Waarom? Lees verder...

 

Lees verder

Zie onderstaande link naar de NKC 

Voor info zie NKC

Bent u van plan om in 2017 een camper te kopen? Zorg dan dat u weet wat u aankoopt. Voor slechts € 175,- doen wij voor u een aankoopkeuring. Hiermee geven wij u inzicht in de mogelijke verborgen gebreken van uw kostbare aankoop....

Meer info

Wilt u met uw camper, caravan of aanhangwagen op de Duitse snelwegen 100 km/u rijden in plaats van 80 km/u? Dan dient u in het bezit te zijn van een TUV 100 sticker. Om hiervoor in aanmerking te komen dient uw camper of caravan aan bepaalde eisen te voldoen. Heeft u hier behoefte aan? Dan regelen wij dat!

Contact

Op 14 november jongstleden vierden wij ons 10-jarig jubileum. Het was een mooie dag met veel leuke reacties van klanten en leveranciers. Mede dankzij deze mensen hebben wij een mooi en gezond bedrijf kunnen neerzetten. Iedereen bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf en op naar de volgende 10 jaar!

In het voorjaar van 2017 volgt een interessante jubileumaanbieding. Volg ons ondertussen op FACEBOOK!