053 4610 977 info@caravanencamperonderhoud.nl
Adres: Caravanencamperonderhoud
Seizoensweg 6
7532 SL Enschede
Routebeschrijving
5 foto's

Carado / Hymer i 447 Clever+ Edition NIEUW 2021. Nr 28

Zeer complete Carado I447 

Deze camper hebben wij zelf nieuwe gekocht maar wegens tijd gebrek doen wij hem toch in de verkoop.

Helemaal relaxt onderweg
De Carado / Hymer integraal is de ruimste in zijn soort binnen de Carado-serie. Door de in de woonruimte ingebouwde bestuurderscabine ontstaat veel ruimte om te genieten.

De Carado Integraal geeft een ideale feelgoodsfeer. Het interieur van de Integraal is van hoogwaardige kwaliteit. De wagen geeft een sfeervolle uitstraling door de indirecte verlichting en van binnen is de wagen ingericht zodat u optimaal de ruimte heeft. Dit model, met zijn slimme details laten u keer op keer uw droomreis beleven.

Dit maakt de Integraal zo bijzonder:
Luxevakantie: De integrale kampeerauto’s van Carado zijn kleine kasteeltjes op wielen. De opbouw is gemaakt van stevige glasvezelversterkte kunststof. De zijwanden zijn van aluminium. En dat alles met 7 jaar waterdichtheidsgarantie. In de royale opbergruimtes en de enorme garage achterin kunt u al uw spullen en bagage veilig kwijt.

Pure feelgoodsfeer: Indirecte verlichting, hoogwaardig interieur en heel wat ruimte. Dankzij het integrale model, met zijn vele clevere details, beleeft u telkens opnieuw uw droomreis.

Welterusten: In de integrale kampeerauto’s zijn hefbedden met Clima-Plux-elementen standaard aanwezig. Matrassen van eersteklas kwaliteit zorgen voor een ontspannen slaapcomfort.

Kookplezier on the move: De ergonomisch ingerichte keuken biedt heel wat praktische opbergvakken en werkbladen. 3-pits fornuis, ruime schuifladen en een koelkast met vriesvak.

Ontspannen wellnessen: Afhankelijk van het model zijn de douche en het toilet gecombineerd of afzonderlijk ingedeeld. De integrale kampeerauto’s zitten boordevol praktische elementen, zoals grote spiegelvlakken, verzonken ledspots en een cassettetoilet. En: een instant feelgoodsfeer.