053 4610 977 info@caravanencamperonderhoud.nl
Adres: Caravanencamperonderhoud
Seizoensweg 6
7532 SL Enschede
Routebeschrijving

Inbouw levelsyteem met € 300,- korting!

Herkent u het volgende probleem? U komt na een lange dag met de camper of caravan aan op uw bestemming en ontdekt dat de bodem van uw camper- of campingplaats is niet geheel waterpas is. Het kost u veel tijd en moeite om uw camper zo te parkeren dat de positie van uw camper enigszins acceptabel is. Nooit meer voor dit dilemma komen te staan? Laat dan een levelsysteem inbouwen.

Voordelen levelsysteem

Een van onze specialisaties is het inbouwen van levelsystemen. Hiermee wordt het waterpas stellen van uw camper of caravan eenvoudig kinderspel. Een levelsysteem biedt vele voordelen:

  • Het werkt volledig automatisch door middel van een afstandsbediening
  • Binnen 2 minuten staat uw camper of caravan waterpas
  • Binnen 1 minuut trekt u het systeem weer in

Plaatsing levelsysteem

Een levelsysteem plaatsen is mogelijk bij iedere camper of caravan. Doordat het systeem lichtgewicht is, zult u hiervan geen last ondervinden tijdens het rijden. Ook is het volledig onderhoudsvrij, dus eenmaal geplaatst biedt het u jarenlang gemak en plezier. Mocht het nodig zijn om de afstelling te verbeteren dan kunt ook bij ons terecht voor een software update.

Speciale aanbieding

Wilt u in februari of maart een levelsysteem laten inbouwen? Dan profiteert u van maar liefst € 300,- korting. Dit aanbod is geldig t/m 31 maart 2017. U betaalt dan slechts € 4.500,- voor het levelsysteem inclusief plaatsing.

Meer info of direct een afspraak maken? Bel ons op 053-4610977.

Info levelsysteem HPC